este un ansamblu rezidential modern, 01exterior-1_800x600ce se dezvolta in cea mai buna pozitie a orasului Otopeni(vezi harta). Dezvoltarea a inceput in luna martie si prima faza a proiectului va fi livrata in toamna 2016.
6 unitati locative, dispuse pe parter si etaj vor forma prima etapa a ansamblului, urmand ca din primavara sa inceapa faza a doua a proiectului

O
topeni Nord Residence.
ATENTIE : unitatile 2 si 4 au fost vandute!

3.000 mp de teren
12 case dezvoltate in doua faze
cale de acces asfaltata integral
toate utilitatile inca de la inceput
Suprafete:
S construita=168,66mp (inclus balcoane si terase)
S utila=127,03mp (inclus balcoane si terase)

02exterior-2_800x600C
omplexul Otopeni Nord Residence

cuprinde vile duplex atent gandite pentru a raspunde celor mai importante nevoi locative : spatiu gandit pentru intreaga familie si excelent optimizat, spatii de depozitare, intimitate sporita, constructie calitativa, finisaje moderne si elegante realizate in baza proiectului de amenajare gandit de specialistii nostri, curte cat mai spatioasa si locuri de parcare. Pentru a gasi cele mai bune solutii pentru dumneavoastra, s-a pus in joc experienta dezvoltatorului, studiile de impact realizate de agentia de vanzari, pasiunea si experienta designerului. O munca in echipa, cu un singur beneficiar: dumneavoastra!

Imaginati-va cum arata casa dumneavoastra. Gata ? Perfect-acum haideti sa vedem daca gandim la fel. Va asteptam la vizionare!

Detaliile fac diferenta. Interior si exterior, 03exterior-3_800x600fiecare aspect este gandit, verificat si aprobat de intreaga echipa. Am incercat sa transpunem in casele noastre, toate dorintele dumneavoastra. Si noi suntem de parere ca am si reusit. Nu am pornit la drum pana nu ne-am asigurat ca totul este asa cum va doriti dumneavoatra. Intai am gandit fiecare spatiu, fiecare detaliu. Apoi am adus utilitatile la teren, pentru ca atunci cand casele vor fi gata sa poata fi ocupate imediat. Ulterior am pregatit calea de acces, pentru a va face mai usoare vizitele la santier. Si abia apoi am demarat procesul de constructie!

Spatii verzi: 1,403 mp
Trotuare: 354 mp
Parcari: 450 mp

0% comision la achizitie