Inchiriere Spatiu comercial - Universitate, Bucuresti

Supr. utila 530 m² 6 850 EUR /lunar
Comision 0% pentru cumparator!
Click pe poza pentru a mari

Pentru un privitor atent, o plimbare pe strazile Bucurestiului poate scoate la iveala adevarate comori - imobiliare, dar mai ales, arhitectonice. In această categorie se inscrie și proprietatea din imaginile si din filmul aferent, imobil aflat in reprezentare exclusiva de catre compania de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group.
Vila a fost construita initial in anul 1920 si are un stil exterior destul de impresionant si unic. A fost restaurata in totalitate in 2008, iar in 2009 a fost completata cu toate dotarile moderne necesare pina la ultimul detaliu. Situata in una din zonele centrale ale Bucurestiului si inconjurata de cladiri asemanatoare de tip baronesc, aceasta zona cu cladiri impozante se afla sub protectia Ministerului Culturii.

Exista doua intrari separate. Una serveste birourilor avand toate dotarile necesare pentru un sediu si un spatiu de lucru reprezentativ, iar cea de-a doua intrare este direct legata de scarile interioare care duc la apartament ce poate fi folosit drept resedinta.

Prima intrare duce intr-un parter impresionant si leaga trei posibile camere sau birouri .

Una dintre scarile interioare duce la subsol unde exista suficient spatiu si lumina pentru a amenaja cinci camere sau birouri, toate avand tavan inalt. Aceeasi scara duce si la etaj unde au fost proiectate inteligent alte trei spatii impresionante si un hol, fiecare nivel avand spatii auxiliare - bucatarie, bai, camere de depozitare.

Cea de-a doua intrare are scari separate care conduc la etajul al doilea unde se afla apartamentul (o mansarda cu tavan inalt) ce consta intr-o sufragerie spatioasa, spatiu pentru birou, doua
dormitoare, o bucatarie, o baie, un wc de serviciu, spatii pentru spalatorie si depozitare. Mai mult, acest apartament are intrarea monitorizata video, internet ,TV, centrala termica, aer conditionat si dispune de curte cu locuri de parcare. Designul modern este completat de ferestrele amplasate in acoperis care se pot inchide sau deschise cu ajutorul unei telecomenzi. Este posibila legatura directa a apartamentului cu primul etaj printr-o usa securizata.

Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Univesitatii, compartimentarii, suprafetei, vederii si versatilitatii in posibilitatile de utilizare toate acestea recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala, pentru activitati economice: sediu pentru policlinica, firma de avocatura, birouri de arhitectura, in fapt pentru orice companie care se respecta.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland inchirierea acestei proprietati, fie integral, fie pe segmente.


Cu amabilitatea RE/MAX Freedom Group


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Absolute Longitude
26 
Acces
Auto Asfalt 
Aer Conditionat
A/C Perete 
Parcare
in curte 
Aer Conditionat
Utilitati
Conectata 
Cod Postal
033782 
Cod Urbanism
Indisponibil 
Cladiri
Buna 
Documente la Dosar
Act de Proprietate 
Etajul
Neaplicabil 
Exterior
Tencuiala 
Utilitati
Conectate 
Judet
Sector 1 
LIST_207
7500 
LIST_208
2018-09-25 18:23:15.321743 
Localitate
Bucuresti 
Drum
Asfalt 
Numar
Nume Strada
THOMAS MASARYK 
Ocupant
Vacant 
Panorama
N/A 
Partea Strazii
Nord 
Predare Proprietate
Data Inchirierii 
Prefix Strada
Strada 
Pret de Listing
6850 
Date Inchiriere
14.15 
Remarci Publice
Pentru un privitor atent, o plimbare pe strazile Bucurestiului poate scoate la iveala adevarate comori - imobiliare, dar mai ales, arhitectonice. In această categorie se inscrie și proprietatea din imaginile si din filmul aferent, imobil aflat in reprezentare exclusiva de catre compania de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group. 
Utilitati
Conectata 
Stare
Activ 
Stare Constructie
Existenta 
Stil Cladire
individual 
Subzona
Universitate 
Suprafata Utila (MP)
530 
Surse Incalzire
Centrala Proprie 
Tara
Romania 
Acoperis
Ceramica 
Tip Constructie
Caramida 
Tip Contract Listing
Reprezentare Exclusiva 
Tip Locatie
Rezidentiala 
Date Inchiriere
Nou 
Tip Subzona
Central Business District 
Tip Zona
Metropola 
Transport
Autobuz,Metrou,Troleibuz/Tramvai,Taxi 
Vizibilitate
N/A 
Zona MLS
Universitate