Vanzare Apartament 2 camere - Floreasca, Bucuresti

Etaj 4 din 10 Supr. utila 88 m²
semidecomandat
118 881 EUR
Oferta speciala!
Click pe poza pentru a mari

Floreasca zona Barbu Vacarescu va prezentam spre vanzare apartament de doua camere situat in complex residential Nou pe marginea lacului Tei. Apartamenul are o suprafata construita de 8806 mp este alacatuit dintr-un living generos cu iesire pe terasa bucatarie inchisa baie si dresing. Apartamenul dispune de geamuri mari generoase.

Apartamentul dispune de un superb view asupra lacurilor Floreasca si Tei este un proiect unic pe piata din Bucuresti ideal pentru cei care isi doresc o proprietate deosebita iesita din tiparele zonei.

Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol gresie in bucatarie si baiefaianta ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu gresie ceramica pe terasa izolatie termica si fonica centrala termica de apartamentobiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata.

Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane va dispune de paza permanenta si supraveghere video.
Imobilul este pozitiona langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport statia de metrou Aurel Vlaicu zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de relaxarea pentru dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu terenuri de tenis restaurante de lux si cluburi Mall Promenada.

Detalii proiect:

Floreasca Residence este alcătuit din 3 blocuri care se diferenţiază prin design şi arhitectură


două cu regim de înălţime P+10;
unul cu regim de înălţime P+5+6R proiectate astfel încât să asigure confortul şi siguranţa viitorilor locatari.


Proiectul se va construi în două faze:
Prima fază a proiectului : 1 bloc cu două scări cu 102 apartamente: garsoniere apartamente de 2 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scară va avea două penthouse-uri. Termen finalizare la cheie luna Aprilie 2017.
În a doua fază se vor construi concomitent celelalte două blocuri 2S+P+10 şi 2S+P+5+6R cu finalizarea la cheie în 2017-2018.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana
Ideal pentru persoanele tinere pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile aceasta proprietate este potrivita oricui.


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces
Fata 
Acces internet
Cablu, Fibra optica, Wireless 
Aer Conditionat
Aer conditionat 
Balcoane
Nu este inchis 
Bucatarie
Deschisa, Inchisa 
Calorifere
Otel 
Destinatie
Birou, Locuinta, Locuinta/Birou 
Electrocasnice
Fara 
Ferestre
Termopan 
Geam baie
Da 
Incalzire
Centrala proprie 
Interfon
Da 
Izolatii termice
Exterior, Interior 
Lift
Da 
Mobilat
Nemobilat 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Podele
Gresie, Marmura granit, Parchet 
Servicii
Administrare, Paza, Supraveghere video 
Stadiu Finisare
La rosu 
Strazi
Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun 
Tip Bloc
Bloc 
Tip Structura Bloc
Cadre 
Usa intrare
Metal 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Fosa septica, Gaz, Telefon 
Vecinatati Spatii
Autobuz, Banca, Benzinarie, Central, Centru universitar, Cinema, Fastfood, Hotel, Intersectie circulata, Mall, Metrou, Parc, Piata, RATB, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Zona comerciala 
Vedere
Mixta