Vanzare Apartament 3 camere - Floreasca, Bucuresti

Etaj 3 din 10 Supr. utila 102 m²
decomandat
136 985 EUR
Oferta speciala!
Click pe poza pentru a mari

Agentia Imobiliara va prezinta spre vanzare un apartament de 3 camere elegant superb situat la etajul 4 al unui complex rezidential nou in Zona Barbu Vacarescu Floreasca un mix intre eleganta urbana si arhitectura moderna cu termen de finalizare in Aprilie 2017 cu vedere deosebita spre Lacul Tei. Apartamenul de trei camere are o suprafata toatala construita de 102 mp din care suprafat balconului este de 9 mp.

Apartamentul de trei camere din Floreasca Residence este alcatuit dintr- un living generos si luminos din cauza geamurilor mari si cu acces catre o terasa de aproximativ 9mp special gandita pentru o masa de 4-6 persoane unde veti putea beneficia de o priveliste panoramica catre lac si zona verde din apropierea Clubului Dinu Pescariu.
Dormitoare au fost gandite astfel incat sa fie eficiente ca si spatiu si sa confere un spatiu optim de odina.

Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol gresie in bucatarie si baiefaianta ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu gresie ceramica pe terasa izolatie termica si fonica centrala termica de apartamentobiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata.

Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane va dispune de paza permanenta si supraveghere video.
Imobilul este pozitiona langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport statia de metrou Aurel Vlaicu zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de relaxarea pentru dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu terenuri de tenis restaurante de lux si cluburi Mall Promenada.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti acest apartament le indeplineste pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana
Ideal pentru persoanele tinere pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile aceasta proprietate este potrivita oricui.

Floreasca Residence este alcătuit din 3 blocuri care se diferenţiază prin design şi arhitectură
două cu regim de înălţime P+10;
unul cu regim de înălţime P+5+6R proiectate astfel încât să asigure confortul şi siguranţa viitorilor locatari.
Proiectul se va construi în două faze:
Prima fază a proiectului : 1 bloc cu două scări cu 102 apartamente: garsoniere apartamente de 2 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scară va avea două penthouse-uri.


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces
Fata 
Acces internet
Cablu, Dial-up, Fibra optica, Wireless 
Aer Conditionat
Aer conditionat 
Balcoane
Nu este inchis 
Bucatarie
Inchisa 
Calorifere
Otel 
Destinatie
Birou, Locuinta, Locuinta/Birou 
Electrocasnice
Fara 
Ferestre
Termopan 
Geam baie
Da 
Incalzire
Centrala proprie 
Interfon
Da 
Izolatii termice
Exterior 
Lift
Da 
Mobilat
Nemobilat 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Podele
Gresie, Parchet 
Servicii
Administrare, Paza, Supraveghere video 
Stadiu Finisare
Finisat 
Strazi
Asfaltate 
Tip Bloc
Bloc Mixt 
Tip Structura Bloc
Cadre 
Usa intrare
Metal 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz, Telefon 
Vecinatati Spatii
Autobuz, Banca, Benzinarie, Central, Centru universitar, Cinema, Fastfood, Hotel, Intersectie circulata, Mall, Metrou, Parc, Piata, RATB, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Zona comerciala 
Vedere
Mixta