Vanzare Apartament 3 camere - Universitate, Bucuresti

Etaj 2 din 6 Supr. utila 85 m²
circular
86 500 EUR
Comision 0% pentru cumparator!
Click pe poza pentru a mari

EXCLUSIV - Vanzare apartament ultracentral, 3 cam, comision 0
Amplasat intr-o zona linistita, dar totusi la mica distanta de Universitate si de Teatrul National Bucuresti, intr-un imobil elegant si totodata solid, gratie fundatiei cu un sistem care se foloseste de obicei la zgarie nori, apartamentul care face obiectul acestei propuneri de vanzare este plin de personalitate si farmec, fara ca acest lucru sa-i stirbeasca din functionalitate.

Aflata intr-unul dintre putinele imobile neincadrate in risc seismic construite in perioada interbelica, investitia pe care o faceti se va dovedi inspirata, indiferent daca doriti sa va achizitionati o locuinta sau daca doriti sa valorificati acest apartament prin inchiriere, pozitionarea sa excelenta fiind un atu important atunci cand vorbim de interesul suscitat unor potentiali clienti.

Apartamentul va pune la dispozitie un spatiu foarte generos cu o compartimentare mai deosebita - avand, pe langa cele trei camere, un spatiu locuibil cu o suprafata de 15 mp in continuarea sufrageriei, amenajat ca o extensie a acesteia si pe care il putem incadra fara probleme ca o a 4-a camera.
De asemenea, dormitorul copilului a fost extins prin incorporarea unei logii, permitandu-va o amenajare originala a spatiului suplimentar obtinut.

Toate camerele beneficiaza de un parchet din lemn masiv, iar sufrageria are usi duble cu deschidere ampla, facand legatura directa cu spatiul locuibil care devine astfel o extensie a sufrageriei, fiind dealtfel si amenajat ca atare.
Un alt avantaj care trebuie mentionat este centrala termica proprie, instalatia de cupru, viitorul dumneavoastra apartament fiind astfel autonom din punct de vedere al termoficarii si al apei calde, costurile de intretinere fiind diminuate si controlabile in buna masura.
Bucataria in care este montata centrala termica este amenajata cu gresie si faianta in culori armonioase si are deschidere spre balcon.
Baia principala are o fereastra mare, permitand aerisirea si lasand sa intre lumina naturala, ceea ce o diferentiaza in mod favorabil de baia unui apartament obisnuit. O familie numeroasa va fi cu siguranta incantata de existenta grupului sanitar de serviciu, foarte util atunci cand toata lumea se grabeste.

Dormitorul matrimonial se desfasoara pe o suprafata de 15 mp, oferindu-va astfel un spatiu generos pe care sa il amenajati dupa pofta inimii. Nici celalalt dormitor, care a avut destinatia de camera a copiilor, nu este mai prejos, avand o suprafata de aproximativ 14 mp.

Incaperile sunt inalte si luminoase, iar dumneavoastra va veti bucura de acest lucru fara sa va faceti griji pentru facturi, avand in vedere grosimea peretilor si faptul ca apartamentul este izolat termic pe exterior.

Chiar daca blocul a fost construit in perioada interbelica, el nu este incadrat in nicio clasa de risc seismic, iar sistemul constructiv va ofera o garantie in plus a durabilitatii si fiabilitatii sale.

Acest apartament va ofera pe langa o amplasare excelenta intr-o zona ultracentrala linistita, intreg confortul vietii moderne, pastrand totodata amprenta perioadei in care a fost construit, iar accesul usor la metrou si la puncte de interes precum scoli, gradinite, banci, teatre si muzee, il transforma intr-o reala oportunitate.
An constructie: 1934

Cu amabilitatea RE/MAX Freedom Group


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Absolute Longitude
26 
Acces Auto
Asfalt 
Acoperis
Beton 
Nr. Bai cu dus
Numar Total Bai
1.5 
Numar Dormitoare
Bucataria
Loc Masa,Camera/Loc Mic Dejun 
Localitate
Bucuresti 
Energie
Neauditat 
Combustibil Caldura
Gaze Naturale 
Dotari Interioare
Circular 
Tara
Romania 
Judet
Sector 2 
Depozit Avans
10000 
Depozit Buna Credinta
nu e cazul 
Drum
Strada Urbana 
Etajul
Expunere
Vest 
Fatada
Tencuiala 
Ferestre
Rame PVC,Rame Clasice Lemn 
LIST_207
89500 
LIST_208
2018-09-25 18:31:42.567023 
Zona MLS
Universitate 
Pret de Listing
86500 
Suprafata Utila (MP)
90.91 
Drum
Asfalt 
Usi
Lemn 
Usi
Lemn 
Dotari Interioare
Partial 
Exterior
Numar Bucatarii
Ocupant
Proprietar 
Podea
Parchet Lemn Masiv 
Cod Postal
020996 
Predare Proprietate
30 Zile 
Racire
Fara Racire 
Scoala Generala
nu exista in zona 
Scoala Primara
nu exista in zona 
Stadiu Constructie
Existenta 
Numar Etaje Cladire
Aditional Adresa
Ap. 5 
Nume Strada
NACU CONSTANTIN 
Numar
Prefix Strada
Strada 
Stil Cladire
Bloc Apartamente 
Subzona
Nacu 
Suprafata Nivel Principal (MP)
85 
Suprafata Terase/Balcoane (MP)
Suprafata Totala (MP)
90 
Surse Incalzire
Centrala Proprie 
Fundatia
Pe role 
Tip Contract Listing
Reprezentare Exclusiva 
Tip Incalzire
Sistem Apa Fierbinte 
Tip Rezidential
Condominiu 
Nr. Total Incaperi
An Constructie
1934