Vanzare Apartament 5 camere - Eminescu, Bucuresti

Etaj 1 din 5 Supr. utila 160 m²
nedecomandat
150 000 EUR
Click pe poza pentru a mari

In zona centrala a Bucurestiului va prezentam spre vanzare un apartament amplasat la etajul unu al unei cladiri construite in perioada interbelica.

Imobilul prezinta cate un apartament pe nivel fiind structurat pe parter si patru etaje. Este amplasat pe strada Mihai Eminescu in apropiere de Piata Gemeni si Colegiul National Cantemir Voda.

Cu o compartimentare functionala si o suprafata utila de 129 mp apartamentul se afla la etajul unu si se compune din 5 camere hol bucatarie baie grup sanitar camara terasa inchisa si 2 blacoane.

Apartamentul este bine intretinut incalzirea acestuia se face cu centrala termica proprie dispune de aparate de aer conditionat parchetul este din lemn masiv.

Datorita caracteristicilor acestui apartament – inaltimea camerelor compartimentare lumina naturala si inclusisv amplasarea pe un singur nivel acesta se preteaza a fi utilizat atat pentru locuinta cat si pentru birou.

Conform PMB in lista imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic cladirea este incadrata la U2.

Locatia permite accesul usor la mijloacele de transport in comun. In apropiere se afla piata scoli gradinite liceu magazine restaurane precum si parcul Ioanid si parcul Gradina Icoanei.


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces
Fata 
Aer Conditionat
Aer conditionat 
Balcoane
Cornier 
Bucatarie
Inchisa 
Calorifere
Fonta 
Destinatie
Birou, Locuinta 
Electrocasnice
Fara 
Ferestre
Lemn 
Incalzire
Centrala proprie 
Interfon
Da 
Izolatii termice
Fara 
Lift
Da 
Mobilat
Clasic, Nemobilat 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Podele
Gresie, Parchet 
Stadiu Finisare
Finisat 
Strazi
Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun 
Tip Bloc
Bloc 
Tip Structura Bloc
Caramida 
Usa intrare
Lemn 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz 
Vecinatati Spatii
Banca, Benzinarie, Central, Cinema, Fastfood, Hotel, Intersectie circulata, Parc, Piata, RATB, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Zona comerciala 
Vedere
Mixta