Supr. utila 114 m² Camere 4 100 000 EUR
Click pe poza pentru a mari

Tunari „AD NORD RESIDENTIAL” complex residential de vile situat in zona de Nord a Bucurestiului la doar 10 minute de Baneasa Shopping City. Acest complex este alcatuit din vile dispuse pe parter si etaj cu o suprafata construita de 140 mp din care suprafata utila este de 11343 mp. Fiecare proprietate dispune de o suprafata de teren de 250 mp.

Complexul AD NORD RESIDENTIAL este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari are deschidere la doua strazi respectiv Tudor Arghezi si Mihai Eminescu. Complexul rezidential va dispune de o arhitectura moderna fiecare vila va beneficia de doua locuri de parcare in fata casei si in garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de-al 4 dormitor cu baie proprie.

Vilele din complexul rezidential AD NORD RESIDENTIAL Tunari au amprenta la sol de aproximativ 70mp compartimentati astfel:

– Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre living casa scarilor bucatarie baie si garaj dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate. Bucataria are o suprafata de 8 mp ce poate fi inchisa sau deschisa dupa care urmeaza un grup sanitar si o camera tehnica plus scara de acces catre etaj.

– Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie dressing si terasa plus inca doua dormitoare ambele deservite de o baie.

Complexul din Tunari centrala proprie de apartament incalzire in pardoseala la parter finisaje din import usi interior si exterior tip Pinum.

De asemenea pentru ca in zona sunt preconizate introducerea apei curente si a canalizarii dezvoltatorii complexului vor preinstala legaturile pana la limita proprietatii pentru apa si canalizare pentru fiecare proprietate in parte.


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces auto
 
Acces Casa
RATB 
Acces internet
Cablu, Wireless 
Acoperis
Lindab 
Bucatarie
Inchisa 
Calorifere
Otel 
Curte
Gradina 
Destinatie
Birou, Locuinta, Locuinta/Birou 
Dotari
Aer Conditionat, Aragaz, Frigider, Jacuzzi, Sauna 
Ferestre Casa
Term. PVC 
Incalzire Casa
Centrala Termica 
Izolatii termice
Exterior 
Materiale
Caramida Porotherm 
Mobilat
Nemobilat 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Plansee
Beton Armat 
Podele
Gresie, Marmura granit, Parchet 
Servicii
Administrare, Paza 
Stadiu Finisare
Finisat 
Strazi
Asfaltate, Mijloace de transport in comun 
Structura Casa
Beton 
Teren imprejmuit
 
Tip Casa
Ansamblu Rezidential, Duplex 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Curent, Fosa septica, Gaz 
Vecinatati Spatii
Autobuz, Benzinarie, Piata, RATB, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Zona comerciala