Supr. utila 256 m² Camere 5 340 000 EUR
Oferta speciala!
Click pe poza pentru a mari

Va prezint spre vanzare o proprietate situata in Pipera  pe strada Mircea cel Batran la doar 200 m fata de Bulevardul Pipera. Vila face parte dintr-un complex de 6 vile construite in anul 2006. Casele sunt cuplate cate doua ele fiind unite doar prin peretele garajului. Casa are un teren in suprafata de 394 mp din care 331 mp sunt ingraditi iar 62 mp reprezinta aleea auto de intrare din fata casei.

Proprietatea este prezentata este dispusa pe parter etaj si mansarda si are o suprafata de 270 mp din care 257 mp sunt utili.  Spatiul  este excelent impartit cu camere mari si luminoase.

La parter regasim un living spatios cu acces pe terasa din curte o bucatarie inchisa( 17 mp) un grup sanitar si garajul. Parterul are o suprafata constuita la sol de 102 mp din care 82 mp sunt utili.

Etajul 1 in suprafata totala de 103 mp este compus din 4 camere : 1 dormitor matrimonial cu baie proprie 1 dressing ( 21 mp) si alte 2 dormitoare ce sunt deservite de a doua baie si au acces catre acelasi balcon.

Mansarda in suprafata totala de 84 mp  este formata dintr-un spatiu de 64 mp in care s-a amenajat o zona de dormit si o zona de  birou un dresing o baie si o terasa.

Toate baile sunt ptevazute cu ferestre pentru aerisire naturala.

Camerele sunt insorite si  bine iluminate natural casa fiind orientata catre Est si Vest astfel razele soarelui patrund de la primele ore ale diminetii si pana la apus.

 

Dotari : Parchet din lemn masiv in toate camerele si holuri ferestre cu geam termopan si rulouri exterioare la toate ferestrele aer conditionat centrala termica calorifere din otel.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii iar pentru racire exista aer conditionat in fiecare camera. Confortul termic este ridicat casa beneficiaza de ferestre de calitate si este termoizolata exterior astfel pierderile de caldura fiind minime.

Proprietatea se vinde cu bucataria mobilata si utilata baile echipate si dressingul mobilat.

 

Vecinatati : Strada Mircea Cel Batran este o strada lata cu 2 benzi si trotuare si  este situata intre Drumul Potcoavei si Drumul Bisericii la o distata de 200m fata de Bd. Pipera. Zona este foarte linistita si beneficiaza de acces rapid catre mijloacele de transport in comun.

Daca sunteti o familie cu copii cea mai apropiata scoala de stat se afla la o distanta de 650m (Scoala Gimnaziala nr.3 Pipera Voluntari ) scolile private de pe Iancu Nicolae sunt la 25-3 km distanta iar pana la Scoala Americana sunt 33 km.

Pentru aprovizionare exista un Mega Image si un Carrefour Express imediata apropriere. Pentru shopping masiv puteti alege Mall Baneasa sau Mall Promenada situate la o distanta de 7 min de mers cu masina. Statia de Metrou Aurel Vlaicu este la 4km iar pana la Aeroportul Otopeni este o distanta de 17 min de mers cu masina.

Proprietatea dispune de toata documentatia necesara incheierii contractului de vanzare cumparare si este libera de sarcini.

 

 

 

 

 


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces auto
 
Acces Casa
Autobuz, RATB 
Acces internet
Cablu, Wireless 
Acoperis
Lindab 
Bucatarie
Inchisa, Mobilata, Utilata 
Calorifere
Aluminiu 
Curte
Gradina 
Destinatie
Birou, Locuinta 
Dotari
Aer Conditionat, Aragaz, Dressing, Interfon, Masina rufe, Scara interioara 
Ferestre Casa
Term. PVC 
Incalzire Casa
Centrala Termica 
Izolatii termice
Exterior 
Materiale
Caramida Porotherm 
Mobilat
Partial 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Plansee
Beton Armat 
Podele
Gresie, Parchet 
Stadiu Finisare
Finisat 
Strazi
Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun 
Structura Casa
Beton 
Teren imprejmuit
 
Tip Casa
Ansamblu Rezidential, Duplex 
Tip Curte
Comuna, Individuala 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz 
Vecinatati Spatii
Autobuz, Banca, Benzinarie, Fastfood, Hotel, Intersectie circulata, Mall, Piata, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Zona comerciala