Vanzare Casa 270 m² - Baneasa, Bucuresti

Curte 336 m² Supr. utila 270 m² Camere 4 300 000 EUR
Comision 0% pentru cumparator!
Click pe poza pentru a mari

Imobilul aflat in reprezentare exclusiva de catre compania de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group este situat in zona de Nord a capitalei, in cartierul Baneasa, cartier ce a fost construit pe o portiune din vechea mosie a Mariei Bibescu, contesa de Montesquiou-Fezensac.
ntegrata in ansamblul reprezentat de bulevardul Ion Ionescu de la Brad unde se afla si Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Baneasa – Bucuresti si prin extensie intr-o arie delimitata de Aeroportul Baneasa (Aeroport unde, in 1910, Aurel Vlaicu isi prezenta aici aparatul de zbor inventat de el insusi), Lacul Baneasa, Piata Presei Libere si DN1, cladirea este amplasata intr-o zona care isi pastreaza caracterul de zona rezidentiala cu un standard ridicat.

Odata cu achizitionarea acestei vile va puteti bucura de aerul proaspat generat de padurea Baneasa, de lacurile Herastrau, Baneasa si Grivita si de parcurile din zona, de proximitatea magazinelor Mega Image si Mall Baneasa sau a restaurantelor din zona.

Construita in 2004, imobilul dispune de o pozitionare interesanta pe teren, iar la interior, casa este structurata intr-un mod functional, in trepte, astfel incat cei care locuiesc aici sa aiba intimitate, dar, in acelasi timp, sa aiba posibilitatea sa interactioneze in spatiile comune, situate la parter.

Holul de acces in imobil conduce fie catre livingul spatios cu ferestre foarte mari ce ofera acces direct catre curtea interioara, fie catre bucataria foarte luminoasa si complet echipata cu zona de luat masa. Exista de asemenea, inca o o zona de luat masa, foarte intima si cozy pentru cinele in familie, ce leaga bucataria de zona de birou.

Tot din holul de intrare se face acces catre cele 3 dormitoarele ce au fost construite in trepte si catre o terasa de iarna unde exista un iluminator ce confera inca un plus de lumina livingului de la parter, pertimand luminii naturale sa patrunda din abundenta pentru a crea o ambianta placuta. Fiecare dormitor are baie proprie, dispune de o zona de dressing aferent, iar zona matrimoniala este inteligent separata de restul dormitoarelor.

In dotare mai exista un spatiu la subsol care poate fi folosit ca zona de depozitare si ofera acces din casa direct in garaj. Aceasta proprietate a fost construita in intentia utilizarii personale, insa circumstantele fac ca de toate beneficiile sa se bucure viitorul proprietar.

Cu un pret de promovare sub valoarea de inlocuire, excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila nu doar de a dobandi o proprietate intr-o zona ravnita de multi locuitori ai Capitalei (zona Baneasa) si un stil de viata, ci si de investitie.

Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Victoriei sau catre Valea Prahovei si la doar 7 minute de mers pana la Mall Baneasa, compartimentarii si suprafetei toate acestea recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala,

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.
An constructie: 2004
Dimensiune lot: 33/10

Cu amabilitatea RE/MAX Freedom Group


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Absolute Longitude
26 
Acces Auto
Pavat 
Nr. Bai cu cada
Numar Total Bai
Numar Dormitoare
Bucataria
Loc Masa 
Localitate
Bucuresti 
Energie
Neauditat 
Combustibil Caldura
Gaze Naturale 
Tara
Romania 
Judet
Sector 1 
Depozit Avans
38500 
Dimensiuni Lot (ML)
33/10 
Energie
Ferestre Izolante 
Expunere
Nord,Sud,Est,Vest 
Fatada
Tencuiala 
Ferestre
Rame PVC 
Ingradire
Gard Plasa Zincata,Gard din Fier Forjat 
LIST_207
335000 
LIST_208
2019-02-15 17:48:58.662689 
Zona MLS
Baneasa 
Pret de Listing
300000 
Suprafata Utila (MP)
270 
Locuri Garaj
Drum
Asfalt 
Usi
PVC 
Usi
lemn 
Dotari Interioare
La Cheie 
Numar Bucatarii
Ocupant
Proprietar 
Panorama
Da 
Fundatia
Beton 
Podea
Parchet Laminat,Gresie 
Cod Postal
077190 
Predare Proprietate
30 Zile 
Racire
A/C Perete 
Scoala Generala
n/a 
Scoala Primara
n/a 
Stadiu Constructie
Existenta 
Nume Strada
SOMESUL RECE 
Numar
97C 
Prefix Strada
Strada 
Stil Cladire
1 Nivel 
Subzona
Ion Ionescu de la Brad 
Suprafata Lot (MP)
336 
Suprafata Nivel Principal (MP)
270 
Suprafata Totala (MP)
300 
Surse Incalzire
Centrala Proprie 
Acoperis
Ceramica 
Tip Contract Listing
Reprezentare Exclusiva 
Tip Garaj
Subsol 
Tip Incalzire
Sistem Apa Fierbinte 
Tip Rezidential
Locuinta Exclusiva 
Lot
Plan 
Nr. Total Incaperi
An Constructie
2004