Vanzare Casa 560 m² - Buftea, Buftea

Curte 4772 m² Supr. utila 560 m² Camere 7 799 000 EUR
Comision 0% pentru cumparator!
Click pe poza pentru a mari

BUFTEA - PARCUL FLORILOR, DOMENIU 700 MP, LOT 4771 MP! Zona exclusivista aproape de Primarie, Palatul Stirbey si DN1A. Vila impresionanta, perfecta pentru 3 generatii, usor configurabila si pentru scoala sau camin. Lot superb cu parc, livada, piscina si teren de sport. Design exceptional, dormitoare uriase cu bai si dressing, apartamente duplex, locuinta pentru personal, crama, garaj dublu, gym.
Buftea, str. Razboieni nr.7, jud. Ilfov
LOCATIE: Zona exclusivista de case noi sau renovate, la cateva minute de DN1 si obiective de interes din Buftea (Domeniul Stirbey, Parcul dintre Flori, Gradinita & Afterschool Panda, Scoala Gimnaziala Nr.1, Liceul Tehnologic Dumitru Dumitrescu, Primarie, Judecatorie, Gara).
Proprietatea este compusa din 4 corpuri de cladire: vila principala, anexa sala de sport, garaj si casuta portar, dispuse pe o suprafata de teren de 4.471 mp. Terenul beneficiaza de acces dublu din strada Razboieni nr. 7 si Agricultori nr. 11 .
Imobilul este construit in perioada 2005 â€" 2007 si reconditionat integral in anul 2017 pentru a functiona si in alte scopuri decat cel familial, intrunind toate normele ISU si de sanatate publica. In afara de rezidenta proprietatea poate fi utilizata ca spatiu pentru o scoala privata sau un camin de batrani.
POSIBILE DESTINATII ALE PROPRIETATII
A. Locuinta ideala pentru trei generatii. Proprietatea este compusa din spatii multifunctionale care pot fi amenajate atat ca dormitoare cat si ca apartamente individuale cu scari interioare si bai proprii.
B. Camerele largi si luminoase sunt ideale pentru a fi transformate in sali de studiu in cazul unei scoli private. Generozitatea spatiului verde poate fi o prelungire a spatiilor de invatare si de explorare a subiectelor specifice stiintelor, se pot crea spatii de joaca si recreere.
Terenul de sport va satisface aptitudinile tuturor copiilor fiind deja amenajat cu fileu de tenis de camp, porti de fotbal si panou de baschet.
Piscina poate fi folosita ca bazin de inot atat pentru cei experimentati cat si pentru cei mai putin experimentati, adancimea acesteia fiind variabila de la 1.2 m pana la 2,4 m.
C. Pentru amenajarea unui camin de batrani cateva dintre atuuri ar fi generosul spatiu verde, bazinul de inot si posibilitatea numeroaselor locuri de parcare.
Camerele spatioase deservite de bai proprii pot fi transformate in dormitoare, terasa acoperita si incalzita de la parter poate fi un ideal loc de socializare.
DESCRIERE VILA
Subsol: crama/pivnita( finisata integral cu faianta si podea gresie), camera echipament piscina;
Corp Principal Parter:hol, bucatarie, living, dining, doua dormitoare sau un dormitor matrimonial cu dressing si baie plus un birou cu baie proprie, wc serviciu, camera masina spalat rufe si uscator rufe, sala fitnes cu sauna, terasa acoperita incalzita, camara alimente, camera echipamente tehnice de incalzire si alimentare cu apa rece si calda a casei; casa scarii pentru acces crama, casa scarii pentru acces etaj;
Corp Secundar Parter: bucatarie cu acces crama subsol, dormitor, baie, camera tehnica;
Etaj: hol cu intrari separate in 3 apartamente:
-Un apartament compus din dormitor, living, baie, biblioteca, dressing , camera antifoc ;
-Doua apartamente dispuse pe verticala configurate astfel: etaj inferior camerele de zi si bai avand scara interioara spre dormitoarele de la mansarda
Mansarda: doua dormitoare ale apartamentelor de la etajul 1, baie, hol si terasa deschisa.

CURTEA este formata din parc, suprafete gazonate, livada pomi fructiferi, alei cu dale si betonate, sens giratoriu, parcare pentru aproximativ 18 de masini, teren de sport si piscina. Accesul este prevazut cu porti actionate de la distanta si videointerfon.
CONSTRUCTIE

Structura din beton armat si caramida PHOROTERM Austria latime 42 cm pentru zidurile exterioare si latime 30 cm pentru peretii interiori;

Acoperisul - tabla LINDAB originala;

Termoizolatia tavanului de la mansarda este realizat din doua randuri rigips ignifug si un rand cu vata cu folie de Al plus vata bazaltica;

Termoizolatie exterioara imobil este din polistiren grosime 10 cm;

La exterior vopsea structurata si piatra ;

La interior vopsea lavabila, lemn, piatra, gresie, faianta;

Termoizolatie interioara cu vata minerala folie Al si rigips in unele zone la ziduri exterioare orientate spre NORD si VEST, cu rigips si vata minerala cu folie de Al grosime 10 cm;

Tamplarie exterioara PVC SALAMMANDER BLUE EDITION cu geam termopan si tripan 4 S.
FINISAJE

Usa principala intrare din lemn stejar ramforsata metalic si geam termopan;

Usi interioare celulare ITALIA ;

Gresie si faianta import, corpuri sanitare import SPANIA;

Parchet lemn stejar la parter si melaminat trafic intens la etaj si mansarda;

Podele de piatra naturala la bucatarie, holuri, living, sala sport;

Decoratiuni interioare cu vopsea lavabila SAVANA cu teflon, piatra naturala, lemn;

Luminatoare Velux cu deschidere automata/ telecomanda.
INSTALATII

Instalatie electrica Cupru masiv;

Instalatie de curenti slabi TV si Internet si antiincendiu;

Instalatie antiincendiu cu senzori de fum si centrala in camera speciala rezistenta la foc;

Instalatie de supraveghere video cu camere de luat vederi;

Instalatie caldura si apa calda menajera, asigurata de doua centrale BUDERUS montate "in cascada" si panouri solare. Sistemul de reglare si functionare este cu telecomanda de reglare totala montata in camera tehnica si in interiorul livingului. Materiale folosite pentru incalzire teava de Cupru cu termoizolatie si calorifere AL si otel cu robineti termostat; pentru apa calda si apa rece teava de PPR cu insertii pentru rezistenta la frig si caldura;

Instalatie de racire si incalzire in cazul avariei la centralele termice, cu aparate de aer conditionat tip INVERTER, de provenienta DAIKIN, LG NEO PLASMA si PANASONIC;

Imobilul este racordat la retelele de gaze, curent electric trifazic, canalizare, apa potabila;

Pentru alimentarea cu apa, pe langa reteaua publica, proprietatea are si doua puturi proprii: unul forat la 70 m adancime (a 3-a panza freatica,"MOSTISTEA") pentru uzul menajer si un altul forat la 30 m adancime pentru sistemul de irigat automat al parcului si zonelor verzi cu plante si gazon.

FACILITATI
PISCINA cu suprafata de 135mp (18mX7.5m) este construita din structura de beton armat si finisata cu placute de vitroceramica (provenienta Spania), este hidroizolata cu membrana cauciucata pe exterior si fibra de sticla pe interior; dispune de instalatie de filtrare cu nisip quartos, recirculare apa, iluminat, scaune in apa, dus exterior si are o adancime de la 1,2 m la 2,4 m. Piscina beneficiaza de Pool Bar si terasa proprie placata cu piatra naturala TRAVERTIN, chiuveta, frigider si este amplasata intre casa si zona de agrement fiind inconjurata de gazon, foisor, gratar.

GARAJUL cu o suprafata de 60 mp este construit cu structura de beton armat, caramida THERMOPAN latime de 30 cm, geamuri tamplarie PVC SALAMMANDER BLUE EDITION, acoperit cu tabla LINDAB originala, termoizolat cu vata minerala si rigips la interior si la exterior cu polistiren grosime 5 cm. Dispune de doua usi acces auto cu comanda de la distanta si o usa termopan pentru accesul pietonal.

SALA DE SPORT SI SAUNA cu o suprafata de 72 mp este construita cu structura de beton armat, caramida POROTHERM Austria latime de 30 cm, geamuri tamplarie PVC REHAU, acoperis cu tabla LINDAB originala. Spatiul dispune de instalatie electrica trifazata de forta, iluminat, baie cu dus, vestiar, instalatie de incalzire cu calorifere electrice si instalatie de racire cu aparate de aer conditionat.

TERENUL DE SPORT cu o suprafata de 800 mp (40ml X 20ml) este betonat, imprejmuit cu gard de 6 m inaltime si beneficiaza de sistem de iluminat nocturn, fileu de tenis de camp, porti de fotbal, panou de baschet.

CASUTA PORTAR cu o suprafata de 5 mp are in interior un put de 30 m adancime de unde se pompeaza apa pentru sistemul de irigatie al curtii. Tot aici se afla si cablul de forta pregatit pentru montarea unui generator de curent electric care intra in functiune automat la caderea curentului electric de la reteaua stradala.

APARTAMENT SERVICIU situat la parterul imobilului cu intrare separata compus din dormitor, baie si bucatarie complet utilata (frigider, cuptor si plita pe gaz, hota, loc pentru masina de spalat vase sau rufe).

An constructie: 2007
Dimensiune lot: 223x20

Cu amabilitatea REALPRO Dan Negulescu


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Absolute Longitude
25 
Acces Auto
Asfalt,Pavat,Circular,Loc Intoarcere,Drum Privat 
Termeni de Vanzare
Apartamente schimb 
Camere Speciale
crama 
Subsol/Demisol
Amenajat 
An Renovare
2017 
Nr. Bai cu cada
Nr. Grupuri Sanitare
Nr. Bai cu dus
Numar Total Bai
Numar Dormitoare
Bucataria
Loc Masa,Camera/Loc Mic Dejun,Solariu cu Loc Dejun,Camara,Camera Camara,Dining Room Formal,Vedere Camera Familie,In Linie 
Utilitati
Conectat 
Surse Incalzire
Aluminiu 
Utilitati
Conectata 
Localitate
Buftea 
Cladiri Separate
Casa de Oaspeti 
Energie
Neauditat 
Combustibil Caldura
Gaze Naturale,Panouri Solare 
Tara
Romania 
Judet
Ilfov 
Fundatia
Beton 
Fundatia
Beton Turnat 
Electrocasnice si Electronice
Electric 
Exterior
Total 
Usi
Cu Balamale 
Depozit Avans
80000 
Dimensiuni Lot (ML)
223x20 
Dormitoare
Dressing Room,Dulap tip Dressing 
Utilitati
Conectata 
Electrocasnice si Electronice
Frigider,Hota,Cuptor Microunde,Masina Spalat Vase,Masina de Spalat 
Energie
Ferestre Izolante,Geam Dublu,Geam Triplu,Sticla Low-E,Sticla 4S,Usi de Protectie,Usi Izolante 
Expunere
Nord,Sud,Est,Vest,Nord-Est,Nord-Vest,Sud-Est,Sud-Vest 
Fatada
Tencuiala Sintetica,Vopsit,Piatra 
Ferestre
Rame PVC,Deschidere Laterala,Deschidere Dubla,Duble,Luminator/Luminatoare,Sticla Securizata 
Utilitati
Disponibila 
Exterior
Gard de Intimitate 
Utilitati
Conectate 
Lot
Partial 
Ingradire
Gard din Beton,Gard din Lemn,Gard Viu,Gard din Fier Forjat 
Utilitati
Fibra Optica 
Acoperis
Vata Bazaltica 
Energie
Polistiren 10 cm 
Camera Utilitati Latime
2.94 
Liceul
Dumitru Dumitrescu 
LIST_207
800000 
LIST_208
2018-09-15 07:01:11.683815 
Zona MLS
Buftea 
Pret de Listing
799000 
Suprafata Utila (MP)
559.85 
Locuri Garaj
Parcare
18 
Camera Utilitati Lungime
6.16 
Drum
Asfalt 
Usi
Lemn ranforsat metal 
Usi
Lemn 
Mijloace Transport
Autobuz,Taxi,Tren,Microbuz,Apropiere Autostrada,Apropiere Aeroport 
Dotari Interioare
Partial 
Camera Utilitati Nivel
Exterior
Camera Utilitati Nr. din Releveu
23 
Numar Bucatarii
Ocupant
Proprietar 
Exterior
Acoperita 
Documente la Dosar
Preliminar 
Electrocasnice si Electronice
Gaz 
Podea
Parchet Laminat,Parchet Lemn Stratificat,Gresie,Granit,Parchet Lemn Masiv 
Cod Postal
070000 
Ferestre
Salamander Blue Edit 
Energie
7 camere 
Racire
Electrica,A/C Perete,Ventiloconvectoare 
Camera Utilitati Remarci
Instalatie incalzire si piscina 
Remarci Garaj
18 parcari curte 
Utilitati
Disponibila 
Documente la Dosar
Aprobata Cadastru 
Scoala Generala
Sc. Generala nr. 1 
Scoala Primara
British School 
Semineu
In Living Room,Pe Lemn,Unelte 
Acoperis
Membrana 
Dotari Interioare
In Proprietate 
Stadiu Constructie
Existenta 
Nume Strada
RAZBOIENI 
Numar
Prefix Strada
Strada 
Structuri Existente
Teren sport 
Stil Cladire
2 Niveluri + Mansarda 
Subzona
Parcul Florilor 
Camera Utilitati Suprafata
18.11 
Suprafata Demisol/Subsol (MP)
28.15 
Suprafata Desfasurata (MP)
700 
Suprafata la Sol (MP)
421 
Suprafata Lot (MP)
4772 
Suprafata Mansarda (MP)
89.09 
Suprafata Nivel Principal (MP)
421.89 
Suprafata Nivel Superior (MP)
148.87 
Suprafata Terase/Balcoane (MP)
39.49 
Suprafata Totala (MP)
675.12 
Surse Incalzire
Centrala Proprie,Ventiloconvectoare Perete 
Drept de Proprietate
Comun 
Predare Proprietate
90 
Surse Incalzire
Cupru 
Acoperis
Metalica 
Cladiri Separate
Casa portar 
Tip Contract Listing
Reprezentare Exclusiva 
Tip Garaj
Detasat 
Tip Incalzire
Sistem Apa Fierbinte,Termostat 
Tip Rezidential
Locuinta Exclusiva 
Lot
Plan 
Nr. Total Incaperi
32 
Subsol/Demisol
Cu Trepte 
Utilitati
Retea Comuna Apa,Put Apa,Colectare Gunoi 
An Constructie
2007