Vanzare Casa 600 m² - Pipera, Voluntari

Curte 565 m² Supr. utila 600 m² Camere 6 450 000 EUR
Comision 0% pentru cumparator!
Click pe poza pentru a mari

Rezidenta impresionanta, pretabila pentru locuinta multifamiliala sau pentru casa si birou in acelasi loc. Vrei sa ai casa si biroul, afacerea ta in acelasi loc?
Rezidenta impresionanta, pretabila pentru locuinta multifamiliala sau pentru casa si birou in acelasi loc. Vrei sa ai casa si biroul, afacerea ta in acelasi loc? Atunci aceasta vila poate fi cea mai buna solutie! Avand in vedere locatia- aproape de scolile internationale situate in zona Pipera- aceasta locuinta este interesanta pentru familii de expati care au copiii la scolile internationale din proximitate.
Daca te gandesti sa ai un sediu impresionant pentru afacerea ta este iarasi solutia ideala- ai locuri de parcare si o terasa mare cu vedere directa spre gradina- in orice anotimp te vei bucura de un peisaj relaxant.

Aceasta proprietate impresionanta este situata pe o strada cunoscuta- Str Erou Iancu Nicolae la nr 47 A- foarte aproape de Strip Mall, cafenele si magazine; Mall Baneasa este foarte aproape de vila; acces rapid catre DN, Aeroport.

Pozitionata strategic aceasta vila superba finalizata in 2010 si aflata in reprezentarea exclusiva, beneficiaza de un amplasament ideal pentru rezidenta unei familii ce isi doreste un standard de viata de calitate si aer curat.; sau pentru cei ce doresc sa detina si casa si afacerea in acelasi loc.

De cum veti intra in aceasta resedinta, veti realiza ca nimic nu este trecut cu vederea, chiar si cel mai critic cumparator va aprecia designul de lux si calitatea gasita in intreaga casa. Proprietarii- o familie frumoasa care locuieste preponderent in USA Las Vegas- ei au reusit sa construiasca o casa minunata si eleganta- in care si au crescut copii- care acum sunt adulti si au ales sa traiasca si ei in USA.

Modul in care este compartimentat imobilul permite familiei sa se adune fie in bucataria spatioasa (visul oricarui bucatar), fie in camera de dinning ce face legatura cu camera de familie ce este imbratisata de soare din orice colt.
La Parter avem: zona deschisa cu scara interioara marmura alba, un living central, un dinning room mare cu un gramofon manual si masa dinning pentru 10 persoane; o bucatarie mare forma patrata; o baie mare si un dormitor- ce poate fi amenajat si ca birou; camera mare utilitati: 2 centrale pe gaz; 1 boiler de mare capacitate; iesire de pe Parter catre un foisor inchis cu ferestre cortina termopan cu vedere superba catre gradina- acest foisor are 60 mp utili este extrem de luminos si util.
La Etajul 1 avem: un Master Bedroom- dormitor matrimonial cu un pat king size de 2/2; baie dedicata pentru dormitorul matrimonial; Dressing Mare cu lumina naturala; inca 2 dormitoare- fiecare cu iesire catre balcon inchis
Mansarda: open space; dressing mare; un dormitor, o baie- Mansarda poate fi amenajata dupa bunul plac al celui ce va cumpara- acum este studio audio - proprietarul fiind pasionat de productie de muzica; design etc

Zona parterului poate fi accesata direct si din garajul de 18 mp utili - printr-un hol care duce pana la magnificul living si in zona de luat masa.

Cu un pret de vanzare realist pentru zona si excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila La aceasta suma chiar conteaza !

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, recompensand efortul.

An constructie: 2004
Dimensiune lot: ...

Cu amabilitatea RE/MAX Freedom Group


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Absolute Longitude
26 
Acces Auto
Asfalt 
Nr. Bai cu cada
Nr. Bai cu dus
Numar Total Bai
Numar Dormitoare
Bucataria
Loc Masa 
Localitate
Voluntari 
Energie
Neauditat 
Combustibil Caldura
Gaze Naturale 
Tara
Romania 
Judet
Ilfov 
Depozit Avans
56000 
Dimensiuni Lot (ML)
... 
Energie
Ferestre Izolante 
Expunere
Nord 
Fatada
Tencuiala 
Ferestre
Rame PVC 
LIST_207
560000 
LIST_208
2019-05-12 18:28:29.641789 
Zona MLS
Pipera 
Pret de Listing
450000 
Suprafata Utila (MP)
600 
Locuri Garaj
Tip Constructie
Usi
metal 
Usi
lemn 
Dotari Interioare
Partial 
Numar Bucatarii
Ocupant
Vacant 
Podea
Parchet Lemn Masiv,Gresie,Marmura 
Cod Postal
123456 
Predare Proprietate
Data Vanzarii 
Racire
Electrica,A/C Perete 
Scoala Generala
Scoala Primara
Stadiu Constructie
Existenta 
Nume Strada
EROU IANCU NICOLAE 
Numar
47A 
Prefix Strada
Strada 
Stil Cladire
1 Nivel 
Subzona
Erou Iancu Nicolae 
Suprafata la Sol (MP)
218 
Suprafata Lot (MP)
565 
Suprafata Nivel Principal (MP)
218 
Suprafata Totala (MP)
660 
Surse Incalzire
Centrala Proprie 
Ingradire
Tip Contract Listing
Reprezentare Exclusiva 
Tip Garaj
Parter 
Tip Incalzire
Sistem Apa Fierbinte 
Tip Rezidential
Locuinta Exclusiva 
Lot
Plan 
Nr. Total Incaperi
An Constructie
2004