Vanzare Casa 725 m² - Romana, Bucuresti

Supr. utila 725 m² Camere 18 1 899 999 EUR
Click pe poza pentru a mari

Vila este situat in intravilanul Municipiului Bucuresti in zona ultracentrala adiacenta Pietii Romane.

Terenul are iesire directa la strada. Suprafata totala a terenului de 400 mp fiind detinut in proprietate exclusivita. Amplasarea constructiilor in cadrul intregii incinte: in incinta exista o cladire principala de locuit cu regim de inaltime D+P+1E+M si o alta cladire cu destinatie de garaj si cladire pentru paza cu regim de P+1 (total suprafata utila 75659 mp). Proprietatea este racordata la toate utilitatile tehnico-edilitare: alimentare apa canalizare alimentare gaze naturale energie electrica telefon cablu TV. Terenul are acces direct la strada amenajata beneficiind de toate facilitatile urbane. Transportul public este asigurat de autobuze troleibuze metrou.

Cladirea imobilului si majoritatea cladirilor invecinate situate pe aceeasi strada si in zona apropiata au un stil arhitectonic specific perioadei interbelice: cladiri de locuit de tip vila cu spatii controlate si cu functionalitati bine determinate gandite pentru a putea fi locuite confortabil de o familie uneori numeroasa (adecvarea expresiei la cerintele functiunii). Functiune. Cladirea a fost proiectata si executata pentru functiunea de locuinta organizarea interioara fiind caracteristica acesteia. Clasa de calitate: cladirea are un grad de finisare si dotare tehnic ridicat specific destinatiei de locuinta incadand cladirea in categoria cladirilor rezidentiale de lux.

Caracteristicile tehnice ale constructiei sunt urmatoarele: - zidarie portanta pe fundatii beton invelitoare tabla pe sarpanta de lemn; - tencuieli interioare si exterioare driscuite; - paroseli din lemn; - tamplarie lemn si metal (geamuri termo-izolante); - zugraveli si vopsitorii normale; - instalatii electrice iluminat cu senzori pentru holuri; - instalatii sanitare: alimentare cu apa si canalizare; - instalatii incalzire cu centrala proprie si corpuri statice (instalatii autonome pe fiecare nivel cu functionare coordonata electronic); - instalatie de securitate (supraveghere si alarmare).

Vila principala este compusa din:

Demisol - 167mp utili - 4 camere baie bucatarie spatii tehnice;

Parter - 165mp utili - 5 camere baie bucatarie dependinte;

Etaj - 193mp utili - 6camere 4bai 3 terase;

Mansarda - 180mp utili - 3camere baie bucatarie;

Garajul are suprafata utila de 1926 mp iar cladirea pentru paza are 1958 mp suprafata construita desfasurata inclusiv scara de acces fiind de 59 mp.

Curtea interioara are spatii verzi cu iarba si alei pavate cu dale precum si o fantana arteziana luminata si o statuie din bronz. Bazinul este placat cu piatra naturala ornamentala.

Curtea interioara este luminata cu felinare din fier forjat cu sticla.

Descrierea de mai sus nu este decat o insiruire de date tehnice. Adevaratul farmec al acestei vile unicat se descopera vizitand-o. Asa ca suna si programeaza o vizionare. Id Intern: NB4076


Vezi pe hartaLocalizare pe harta a proprietatii


Alte detalii

Acces auto
 
Acces Casa
Autobuz, Metrou, RATB 
Acces internet
Fibra optica, Wireless 
Acoperis
Tigla 
Bucatarie
Inchisa, Mobilata, Utilata 
Calorifere
Aluminiu, Otel 
Curte
Pavata 
Destinatie
Locuinta 
Dotari
Aer Conditionat, Aragaz, Interfon, Scara interioara, WC Serviciu 
Ferestre Casa
Term. PVC 
Incalzire Casa
Centrala Termica 
Izolatii termice
Exterior 
Materiale
Beton Armat, Caramida  
Mobilat
Nemobilat 
Pereti
Faianta, Lavabil 
Plansee
Beton Armat 
Podele
Gresie, Marmura granit, Parchet 
Servicii
Administrare, Supraveghere video 
Stadiu Finisare
Finisat 
Strazi
Asfaltate, Iluminat stradal 
Structura Casa
Beton 
Teren imprejmuit
 
Tip Casa
Individuala 
Utilitati
Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz, Telefon 
Vecinatati Spatii
Autobuz, Banca, Centru universitar, Cinema, Hotel, Mall, Metrou, Parc, Piata, RATB, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Supermarket, Trafic Pietonal, Ultracentral, Zona comerciala